OVERFINCH STORT ZICH OP VERNIEUWDE RANGE ROVER

OVERFINCH STORT ZICH OP VERNIEUWDE RANGE ROVER
De in Leeds gevestigde Range Rover-adepten van Overfinch hebben zich op de vernieuwde Range Rover gestort. Het eindresultaat houdt zoals verwacht het midden tussen opzichtig en stijlvol.

Vorig jaar liet Overfinch met een stel schetsen weten dat het zich spoedig zou gaan bezighouden met de bijgewerkte Range Rover, een auto die volgens de tuner in één klap de meest luxueuze SUV ter wereld zou moeten worden.

Overfinch geeft de Range Rover zowel voor als achter nieuwe bumpers. De voorbumper oogt minder schreeuwerig dan de exemplaren die tuners als Startech op de auto schroeven. Het exemplaar achterop is echter behoorlijk prominent aanwezig.

Het interieur is tot in de kleinste kiertjes en gaatjes natuurlijk volgehangen met fraaie materialen. We zien enorme, met leer beklede zetels waarin stiksels in een diamantpatroon zijn aangebracht. De middenarmsteun ondergaat dezelfde behandeling.

Overfinch biedt drie optische pakketten aan: het Black Pack, het Platinum Pack en het Gold Pack. Bij laatstgenoemde worden diverse details, zowel vanbinnen als vanbuiten, met (rosé) goud afgewerkt. Daarnaast heeft Overfinch diverse uitvoeringen op de menukaart staan. Naast een Launch Edition levert de tuner een Manhattan Edition – met captain seats en een klassiekere kleurstelling in het interieur – en een Londen Edition met onder andere speciale houtafwerking op het dashboard. Opvallend gegeven: de bumpers zijn bij deze speciale uitvoeringen anders dan bij de ‘reguliere’ Overfinch-modellen.

 

bron:https://www.autoweek.nl/nieuws/overfinch-stort-zich-op-vernieuwde-range-rover/

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.