Over mij


 

Erwin Suelzle

JLR Specialist Erwin Suelzle van RRC Automobielen is al jaren een van de marktleiders in Europa als het gaat om het bemiddelen bij bijvoorbeeld renovatie van de meest bijzondere Land Rovers en Jaguars.

 

Niet voor niets bestaat mijn klantenbestand uit Land Rover en Jaguar rijders van over de hele wereld.
Los Angeles, Bahama’s, India, Portugal, Indonesië, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Israël en Dubai zijn een aantal verblijfplaatsen van Land Rovers en Jaguars die vakkundig onder handen zijn genomen door de specialisten begeleid door RRC Automobielen. Bijna overal ter wereld waar je de naam Erwin Suezle noemt wordt deze onlosmakelijk met Land Rover passie in een adem genoemd.

Ik werk met dezelfde passie aan ieder type Land Rover en Jaguar, ongeacht de leeftijd, staat of stijl.
De liefde en passie voor het merk Land Rover en Jaguar zelf gaat al decennia terug.

RRC Automobielen is een warm bedrijf gegroeid vanuit een hobby. centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Weesp.
Vanuit deze centrale plek werk ik met bedrijven door heel Europa om u van dienst te kunnen zijn.

Alle partners doen er alles aan om u mee te laten delen in hun enthousiasme en passie.
Deze enthousiasme en passie heeft er in geresulteerd dat ik naast het begeleiden van Grote reparaties ook een 15 tal van complete restauraties mag verzorgen.

Voor RRC automobielen het mooiste werk dat er is

Ik creëer met de meest bekwame specialisten op diverse gebieden een Land Rover of een Jaguar die nog beter en mooier is dan dat deze destijds (5, 10, 40 of 60 jaar geleden) uit de fabriek kwam rollen.
Bovendien geheel in uw eigen smaak.

Graag nodig ik u uit om een keer de van gedachten te wisselen, de passie voor Land Rover te bespreken of uw wensen voor een (andere) Land Rover te delen. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.